Lakberendezés, design, beton és rock 'n' roll

Lakberendezés és rock 'n' roll

Lakberendezés és rock 'n' roll

Nyár a teraszon

2017. június 28. - PatriciaK Design

Igen, nyár van, eljött végre! Bár hajlamosak az emberek panaszkodni, hogy milyen meleg van. De tudjuk, nekünk sose jó semmi! :-D Télen az a baj, hogy fázunk, nyáron pedig az, hogy melegünk van. 

Én élvezem, persze a nagy kánikula engem is megvisel, de ilyenkor mindig arra gondolok, hogy inkább ez, minthogy még a szobában is fagyoskodjak, pedig jó a fűtés. A nagy meleget könnyű enyhíteni néhány trükkel. Az esti vacsorát a kertben, teraszon is el lehet fogyasztani, egy fa árnyékában, vagy a napernyő alatt. Ha olyan szerencsések vagyunk, hogy szert tehetünk egy medencére, akkor néhány perces csobbanás és máris felfrissülünk. Ahhoz pedig, hogy esténként, vagy hétvégén egy kicsit úgy érezzük, mintha nyaralnánk, igazán nem kell sok. A kertet, teraszt, a pici erkélyt, néhány kiegészítővel, apró átalakítással nyári hangulatúvá varázsolhatjuk.

Én például készítettem olyan kiegészítőket, amik kellemesek a szemnek és még használhatók is.

Ezt a tálat mécsestartónak is lehet használni, de a terasz asztalon bármit tehetünk bele.

A trópusi levélmintás pohár alátétek pedig segítenek, hogy ne az asztal legyen foltos. Mint például nálam :-D

Behűtött limonádé egy forró délután, vagy az esti beszélgetésekhez a legjobb választás!

Legyen sok növény, lehet kitenni kültéri szőnyeget, több széket, nyugágyat és csak azt vesszük észre, hogy több időt töltünk a házon, lakáson kívül.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://patriciak.blog.hu/api/trackback/id/tr1312625593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása