Lakberendezés, design, beton és rock 'n' roll

Lakberendezés és rock 'n' roll

Lakberendezés és rock 'n' roll

Beton és beton

2017. február 23. - PatriciaK Design

Mi ez a cím? A beton az beton, nem? Nem! Figyelj csak!

 

Szeretnék nektek bemutatni egy céget, amelyik különböző beton anyagokat gyárt. Néhány éve kezdett elterjedni a beton használata a lakásokban, házakban. A fejlődésnek köszönhetően ma már sokféle felhasználási módja van ennek az anyagnak.

Legtöbben azt a betont ismerik, amit alapzatok, oszlopok, ház alapok, kocsifeljárók készítésére használnak.

De létezik ezenkívül több beton variáció. Az egyik az úgynevezett látszóbeton, a Harmony Glettbeton, amit szinte bármilyen felületre fel lehet vinni, és tényleg beton hatású lesz. Konyhapultok, lépcsők,mosdópultok, asztalok, falrészek, kandallóburkolatok, de akár csempe bevonásával is beton hatást lehet elérni. Csodás anyag!

A másik az önterülő beton a Harmony Liquibeton, amit főleg padlók készítésére használnak. Tömör, ellenálló burkolatot lehet vele létrehozni. A kedvencem!

Látogassatok el a cég oldalára, hogy többet megtudjatok ezekről az anyagokról. 

www.durostone.hu

www.beton-design.hu

 

Ezeket a fotókat a cég oldaláról hoztam bemutatni. 

Nekem mindkét beton elnyerte a tetszésemet és a jövőben fogom használni őket, sőt az egyiket egészen különleges formában.

Írjátok meg nyugodtan, hogy tetszik nektek! :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://patriciak.blog.hu/api/trackback/id/tr4512284729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása